Referenser från klienter

Kundreferenser  
Namn, arbetsgivare och mer information om respektive referenskund kan lämnas ut till blivande intresserade klienter vid förfrågan.
 

Klient A

Vilken nytta har du haft av coachingen?
"Coachingen har hjälpt mig hitta kraften i mig själv, att finna svaren inom mig och att hitta vägarna till växande och utveckling både inom professionen och mig själv som människa. Jag är mycket mer bekväm idag med att vara tydlig, ta medvetna beslut, prioritera och sätta gränser. Jag har fångat glimten i coachningen det vill säga att ta lite lättare på saker och att hitta modet att våga prova.

Coachningen har fått mig att växa och ta steg mycket snabbare än jag hade klarat på egen hand, min bedömning är att den resa jag gjort annars skulle tagit år för mig att göra helt på egen hand. 
Min självkänsla och mitt självförtroende är bättre än någonsin tidigare och det har jag bland annat coachningen att tacka för och att vara den som hittar vägen med hjälp av en fantastisk coach är ljuvligt och ger en varm känsla av stolthet och ödmjukhet. 


Hur vill du beskriva mig som coach?
Som coach är Margareta lättsam och lyhörd, möter mig som klient där jag befinner mig i stunden. Margareta är otroligt professionell, skapar tillit och är förtroendeingivande.  Margareta är kreativ, använder och anpassar metoder som stimulerar olika sinnen vilket har passat mig som klient väldigt bra. 

Som klient tvekar jag inte en sekund över att rekommendera Margareta som din coach och ser en bredd hos Margareta som du kommer att glädjas över på din resa mot växande och utveckling oavsett område i livet eller jobbet. Avslutningsvis vill jag säga att Margareta är en fantastisk coach och en varm människa och det slår igenom i coachningen som då blir väldigt äkta och närvarande".

 

Klient C

Vilken nytta har du haft av coachingen?
"Jag har lärt mig att tänka annorlunda än jag gjorde innan. Vid flera tillfällen har jag tack vare det lyckats lösa konflikter inombords.

Margareta är väldigt känslig för små nyanser.. och frågar ibland vidare om något speciellt, kanske mitt tonfall eller nåt i mitt sätt som avslöjar att det var viktigt (utan att jag själv tänkte på det).

Jag har för många år sedan gått i terapi hos en psykolog, men detta var mycket mer givande! Jag fick idel positiv energi med mig efter varje samtal."


Hur vill du beskriva mig som coach?
"Proffsig, alltid väl förberedd, lyhörd och väldigt känslig."

Klient E

"Du är tydlig och rak, tydlig och empatisk..
Du får fram minnen som jag tror är av stor vikt att bearbeta, för att kunna släppa taget om sånt som kan hindra en i relationer och sätta hinder för sin egen lycka."

 

Klient G

"Nya tankesätt har öppnat sig för mig.  Det är jag som bestämmer innehållet i mitt liv och ingen annan. Jag har lärt mig hur viktigt det är att se framåt i livet och ha mål om hur jag vill att mitt liv ska levas. Det är ingen annan än jag själv som kan få mig att nå dit. Jag har lärt känna mig själv på ett nytt sätt och inser att jag behöver jobba med min självkänsla."

Hur vill du beskriva mig som coach?  
"Förtroendeingivande, engagerad, kunnig."


 

Klient B

Vilken nytta har du haft av coachingen?
Hur vill du beskriva mig som coach?

"Lugn och behaglig med kloka tankar. Du gjorde bra beskrivningar/tolkningar av mig i form av bildspråk som gjorde att jag kunde skratta åt mig själv och som också peppade mig att ändra på mig. Verktygen, t ex kortleken var kreativa. Strukturerad genomgång vid varje mötesstart och sammanfattning vid mötets slut. Bra med ”arbetsuppgifter” mellan varje möte som följdes upp vid nästa möte. Positiv feedback som bidrog till utveckling."
 

Klient D

Vilken nytta har du haft av coachingen?
"Jag har fått större självkänsla, blivit medveten om vad som är bra i min situation och allmänt gladare.
 

Hur vill du beskriva mig som coach?
Margareta är duktig på att vara helt och fullt mentalt närvarande i samtalen, påtagligt minnesgod i fråga om vad vi talat om tidigare gånger, fastnar inte utan ställer frågor och leder processen framåt."

Klient F

Vilken nytta har du haft av coachingen?
"Att bli coachad har varit en ny upplevelse för mig. En rad positiva möten att ta med mig i bagaget för nuet och i framtiden.

Coachingen har hjälpt mig att bli mer lyhörd (på mig själv) och orädd.
Coachingen har hjälpt mig att släppa taget. (Behöver inte ha kontroll och förstå allting).
Coachingen har hjälpt mig att visa känslor, både glädje och sorg.
Coachingen har hjälpt mig att säga ifrån och säga till.
Coachingen har hjälpt mig att stanna upp i nuet och njuta av att vara här nu.
Coachingen har hjälpt mig att söka utanför gränserna.
Coachingen har hjälpt mig med smärtlindring.
Coachingen har hjälpt mig att tänka mig frisk istället för sjuk."


Hur vill du beskriva mig som coach?
"Margareta har varit strukturerad, med målfokus både på enskilda möten och för coachingen totalt. Hon har hjälpt mig framåt genom att få mig att tänka …

Hon har provocerat mig när det har behövts, och stannat upp när det behövts,  det har varit mycket bra.  Hon har hjälpt mig framåt, när jag funderat för mycket, mot mitt mål.Jag är mycket tacksam för tiden som jag/vi lagt ner, och skulle absolut rekommendera andra att prova detta sätt att ta sig framåt."

Klient H

Jag har haft nytta av coachingen på så sätt att jag fått ett bättre självförtroende och har tankar om vad vi pratade om till och från under en vanlig dag. Ett sorts stöd i mina beslut och fortsatta strävan efter förbättringar av min egen situation.

Hur vill du beskriva mig som coach?
"Du har varit väldigt bra samtalspartner och väckt tankar om förändring hos mig. Allt är inte "klart" ännu men en bra början på en förändring.

Du har intresserat dig för min utveckling även om målet varit aningen diffust och kommit med vissa tekniker som man kan använda, det känns bra nu efteråt."